Lang geleden..

In de lente van 1989 kwamen dertien vrouwen met het lumineuze idee om ‘pit’ te planten in de moestuin van Sv. Phileas Fogg. Gedoopt tot damesdispuut PEPE is deze paarse pit uitgegroeid tot een fenomeen binnen en buiten Breda.

Enthousiasme, betrokkenheid en onvoorwaardelijke vriendschap hebben ervoor gezorgd dat damesdispuut PEPE zich al vele jaren het GROOTSTE dispuut van Breda mag noemen. PEPE bezit een grote hoeveelheid pit, creativiteit en ambitie en is het beste te omschrijven met de woorden: eenheid door verscheidenheid. Alle dames zijn door hun eigen unieke inbreng lid geworden, iets waarop wij erg trots zijn!

Gedurende haar bestaan heeft damesdispuut PEPE haar netwerk binnen en buiten Breda uitgebreid tot een waar boekwerk. Vriendschap en integratie staan bij deze dames dan ook zeer hoog in het vaandel.
Damesdispuut PEPE koestert haar tradities en door de grote betrokkenheid van álle leden zullen deze nooit verloren gaan.

PEPE organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten. Het PEPE Paa(r)sfeest, PEPE Diës, PEPE Weekend, 21-diners, Dinsdag Dispuutsdag, Vader-, moeder-, broertjes/zusjes- en beste maatjesdag. Ook borrelen wij regelmatig met diverse disputen uit Breda en de rest van het land!