Op een frisse, doch zonnige morgen besloten twee dames uit het mooie Bredasche dat de tijd van het jaar is aangebroken. Met ons 6e lustrum op komst is er werk aan de winkel. Als overkoepelende lustrum-cie kijk ik uit naar een prachtig 30-jarig bestaan van het mooiste Damesdispuut van Breda. Graag nemen wij, de dames van Damesdispuut PEPE, onze vrienden, familie en haantjes alvast mee in de activiteiten van ons aankomend lustrum.

Thema bekendmaking
Op 30 november 2018 heeft de overkoepelende lustrum-cie een bekendmakingsborrels voor het thema van het lustrum georganiseerd. Het thema dient altijd in context te zijn met de beginselen On- en Ge-. Met thema’s voorafgaand als ongemengde gevoelens, onbeschaamd genieten, ongeremd gevaarlijk, ongezout gepeperd en onbetwist gebekt is het nu tijd voor ons nieuwe thema: Onvoorspelbaar Geheimzinnig.
Uiteraard hebben wij hier een bijpassend logo voor ontworpen:

Schermafbeelding 2018-12-03 om 14.48.31

Gala
De paringstijd van onze kippen is al ruim vervlogen en het strenge wintergetij is nog steeds van kracht. Dit betekent niet dat wij als kippen stilzitten en afwachten. Voorafgaand aan het paringsseizoen breekt een tijdperk aan waarin de vrouwelijke kippen graag worden geïmponeerd door de wat losbandige hanen. Het is immers de tijd om ons haantje aan de haak te slaan en dat wel vóór 25 mei 2019. De dag waarop wij ons lustrum openen met een prachtig gala op een onvoorspelbare en nog geheime locatie.
Cie: Sophie Speijer, Michelle Lelieveldt, Evi Haan, Eva de Schrijver, Eline Aalders & Floor Mos

Teambuildingsdag
In november 2019 slaan wij onze vleugels bijeen. Een dag die centraal staat voor onze kippen. Jong en oud komen samen om te teambuilden, te netwerken, maar bovenal te genieten van elkaars aanwezigheid en verhalen.
Cie: Nanette v/d Borght, Damiëlle van Gils, Lisanne Rentier, Floor Sebregts, Julianne Maas, Judith Wijntje

De reis

Een zeer belangrijk onderdeel van het lustrum is uiteraard de lustrumreis. Waar wij vorig lustrum met 55 dames naar het zonnige zuiden van Portugal trokken, staat er in de lente van 2020 wel een hele bijzondere reis op ons te wachten. Geen land is te ver en geen zee is te groot en dat met een travel manager in ons midden gespecialiseerd in bijzondere lustrumreizen.
Cie: Anja Bos, Esther Hettema, Bergitt Ravenshorst, Bodine Luteijn, Kelsey van Os

Eindfeest
Om ons 30-jarig bestaan goed af te sluiten, organiseren de actieve leden van Damesdispuut PEPE een eindfeest ter ere van het VI lustrum. Op uitnodiging ontvangen wij graag alle oud-leden van ons dispuut, bevriende disputen van binnen- en buitenland, familie en vrienden, dit op een unieke locatie in de Parel van het Zuiden.
Cie: Merel Folkers, Amber Henkemans, Josine Kraan, Faye Smeets

Almanak
Om terug te blikken op de afgelopen vijf jaar wordt er een prachtige almanak gemaakt, waarin verhalen en foto’s worden gebundeld. Een boekwerk waar veel tijd in wordt gestoken met als resultaat een samenvatting van onvergetelijke momenten.
Cie: Eefje Cooijmans, Marlin Ganzeboom, Letty de Nijs, Eef de Regt, Daniëlle Geerarts, Fleur Ummels 

Met vooruitziende paarse blik,

Natasja van Vugt en Josephine Krimpenfort
Overkoepelende Lustrum-cie LUSTRUM VI